Heijer onderhoud


Jurriaan Kokstraat 232 2586 SP 's-Gravenhage
06 - 190 43 689 Klik om te bellen

Over Heijer onderhoud

HEIJER ONDERHOUD - Onderhoudsbedrijf voor nieuwbouw, renovatie, restauratie, aanbouw, opbouw, montage, onderhoud en zonwering in NL

Welkom bij Heijer onderhoud wij zijn een jong en dynamisch Onderhoudsbedrijf met een vakbekwaam team. Ons onderhoudsbedrijf doet alle onderhoudswerkzaamheden en meer. Wij voeren met name in de particuliere- en bedrijfssector verschillende projecten uit met uitstekende kwaliteit! Wij richten ons op een klant vriendelijke aanpak en werken met grote precisie. Zo leveren wij uitstekend werk tegen scherpe prijzen, voor bedrijven en particulieren.

Onder de werkzaamheden van ons onderhoudsbedrijf vallen o.a. nieuwbouw, restauratie, renovatie, montage, installatie, timmer, schilder, opbouw en aanbouw.

Welkom bij Heijer zonwering : Wij verkopen PBS zonwering, ALLround zonwering en Betalux markiezen produkten via onze website kunt u een goede keuze maken.

Onze doelstelling is het leveren van hoog kwalitatieve producten en het verlenen van goede service tegen scherpe prijzen. Wij hebben geen eigen showroom maar wel een zeer uitgebreide website.

Vriendelijke groet, het team van Heijer onderhoud.

Heijer onderhoud in het kort

Doelgroep

Bedrijven
Particulieren

Diensten

Gevelwerk
Installatiewerk
Loodgieterswerk
Timmerwerk
Volledig onderhoud

Onze locatie

Heijer onderhoud


Jurriaan Kokstraat 232 2586 SP 's-Gravenhage
06 - 190 43 689 Klik om te bellen